Who are we and why are we what we are?

Hvem er vi og hvorfor er vi hvad vi er?


Disse er nogle af livets store spørgsmål og ikke lette at svare med entydige svar. Man kan dog sige at en stor del af hvad vi er kommer fra vores erfaringer, vore miliø og ikke midst de gener vi er blevet tildelt i livets stor puslespil.


Generne kommer ikke tilfældigt til os men er nedarvet fra vore forældre og videre tilbage til vores forfædre. Vi er en sammensmæltning af fortiden godt blandet med historiens vingesus og de ting vi hver især har lavet. Alt i alt et stort sammensurium af input.


En ting kan vi se på med åbne øjne og det er vores aner. De kan oprulles, med lidt besvær, og kan give et fingerpeg om hvordan vi er havnet hvor vi er.


Jeg har igennem nogle få år forsøgt at finde mine og Anita's rødder og det her resulteret i et stamtræ med over 1000 personer fra nutiden og tilbage til før år 1700.


Jeg vi gerne dele det med så mange som muligt og er altid interesseret i ny viden, så lad endelig fejl eller tilføjelser tilflyde, de vil blive taget rigtigt godt imod. Du kan sende dem til preben@aosplr.com eller bruge denne sides Guestbook eller vores anesides Contact Us sektion.Adgang til vores aneside er simpel, bare tryk HER eller kopier denne adresse ind i din web brower, www.aosplr.com/genealogy eller via link i boksen til venstre.


Siden er lavet i et andet værktøj og ser derfor meget anderledes ud end denne side. Det er ikke en fejl.